top of page

Op onze boven verdieping hebben wij een trouwringen studio ingericht. Waar jullie samen in alle rust de mooiste ringen uit kunnen kiezen voor jullie dag. We hebben een brede keuze in trouwringen en helpen jullie graag bij het vinden van de perfecte ringen!

image00002.jpeg
image00009.jpeg

Wat zeggen klanten over HippeZaken?

WhatsApp Image 2023-02-22 at 14.17.52 (1).jpeg

Wat zijn we goed geholpen bij HippeZaken! Hele rustige sfeer en we mochten zo lang de tijd nemen als nodig. Geven eerlijk hun mening en helpen je aan een mooie set trouwringen. Wij hebben tot op de dag van vandaag geen spijt van onze trouwringen en kijken met trots iedere keer weer naar de mooie ringen! 

- Yvo en Kim - 

We zijn ontzettend blij met de geboden service van team HippeZaken. Ze hebben ons meegenomen op de weg van oriënteren tot aan een uiteindelijke keuze, die ons zeer goed bevalt. Er zijn legio mogelijkheden aan ringen, wat de keuze soms moeilijk maakt maar waar een fijne begeleiding bij is. Nogmaals dank dames!

- Mr. & Mrs. Scheermeijer - 

WhatsApp Image 2023-02-22 at 14.37.17.jpeg
Ontwerp zonder titel.png

Voor onze bruiloft hebben we ringen uitgezocht bij HippeZaken en die keuze was niet moeilijk. Een super mooie winkel in het hart van de stad waar we vandaan wonen en graag komen om te shoppen. Je krijgt de mogelijkheid om samen met een kundige medewerkster alle mogelijkheden te bekijken en te passen. Ook heel leuk dat ze out of the box denken. Wij wilden de verlovingsring blijven dragen dus er werd mee gedacht over een toffe combinatie bij de ring die we al hadden. De ring die we al hadden hebben ze helemaal opgeknapt en was op de trouwdag als nieuw! En ook als je niet zo vaak ringen draagt, wordt er mee gedacht over wat voor iets passend zou zijn. En dat in alle rust, geen keuzestress gehad. :-)

Meiden van Hippe Zaken: super mega bedankt!! We zijn elke dag blij met onze keuzes!

- Roy en Annabel - 

Op een zondagmiddag kwamen wij bij de HippeZaken binnen om ons te oriënteren voor trouwringen. We hadden allebei geen idee wat we wilden en wat er überhaupt mogelijk was.

Carmel heeft ons heel uitgebreid geholpen en nam alle tijd om ons de collecties te laten zien en ons te adviseren. Geen vraag was te gek en ze nam echt de moeite om ons zo goed mogelijk te helpen. Via de mail attendeerde ze ons er zelfs nog op dat we waren vergeten door te geven wat we wilden qua gravering.

We zijn ontzettend blij met onze trouwringen en zouden HippeZaken bij iedereen willen aanraden!

- Joey en Sylvia - 

bottom of page