top of page

Dé perfecte ringen, voor dé perfecte dag!

1.png

Trouwringenstudio

Iedereen heeft een unieke smaak en dat begrijpen wij als geen ander. Wij helpen jullie graag met de zoektocht naar jullie trouwringen. Met passie voor het vak, aandacht voor jullie wensen en persoonlijk advies, willen we zorgen voor een grote glimlach op jullie gezicht! Op onze boven verdieping hebben wij een trouwringen studio ingericht, waar jullie samen met een kundige medewerkster in alle rust de mooiste ringen uit kunnen kiezen voor jullie dag. Jullie zijn altijd welkom om de collectie eens te komen bekijken!

Collectie en mogelijkheden

Bij HippeZaken vind je de trouwringen van je dromen, waar je je hele leven verliefd op blijft! Met het grote assortiment kan iedereen slagen. Door onze brede collectie en vakkennis kun je met elke wens en elk budget bij ons terecht. 

Ontwerp zonder titel.png

Wat zeggen onze klanten over HippeZaken?

Wij kwamen bij HippeZaken voor het uitzoeken van onze trouwringen. We voelden ons gelijk ontzettend welkom in de winkel. De meiden die er werken zijn stuk voor stuk ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik had online al wat inspiratie opgedaan en een ring gezien die ik erg mooi vond. Er werd erg goed meegedacht, en we hebben erg mooie ringen gevonden waar we nog steeds super blij mee zijn!  Ik zou iedereen aanraden om hier een kijkje te nemen voor zowel 'normale' sieraden als voor trouwringen!

Voor het shoppen van mijn sieradencollectie kwam ik regelmatig langs bij HippeZaken. De behulpzaamheid en gezelligheid die er in de winkel heerst spreekt mij érg aan. Voor het uitkiezen van onze trouwringen wist ik dan ook snel aan welk adres ik moest zijn. We werden goed geholpen, we voelden ons gehoord en eerlijk behandeld. Na het zoeken in een uitgebreid aanbod hebben wij de keuze gemaakt en zijn nog altijd érg blij met de keuze! Bedankt lieve dames van HippeZaken, voor jullie geweldige service!

Voor onze bruiloft in april 2022 zijn wij zeer goed geholpen bij HippeZaken. De persoonlijke service was erg fijn en ongedwongen. Verder werd er ook goed geluisterd naar onze wensen wat resulteerde in 2 prachtige ringen! Wij zijn er er nog steeds heel erg blij mee en raden HippeZaken zeker aan!

René & Joëlle

Dennis & Crissie

Wilmar & Demi

Nadat de afspraak was gemaakt zijn we langs gegaan om de trouwringen uit te zoeken. We hadden veel keuze, maar uiteindelijk hebben we onze ringen gevonden.

En we zijn nog steeds ontzettend blij met onze mooie trouwringen!

Jan & Rosanne

Na een zoektocht naar trouwringen zijn wij bij HippeZaken terecht gekomen. Prachtige zaak & fijne sfeer. Wij hadden heel duidelijke wensen en hier werd goed naar geluisterd. Resultaat: mooie, bijzondere en zeker geen standaard trouwringen die helemaal bij ons passen. Wij willen HippeZaken dan ook hartelijk bedanken.

Wat zijn we goed geholpen bij HippeZaken! Hele rustige sfeer en we mochten zo lang de tijd nemen als nodig. Geven eerlijk hun mening en helpen je aan een mooie set trouwringen. Wij hebben tot op de dag van vandaag geen spijt van onze trouwringen en kijken met trots iedere keer weer naar de mooie ringen! 

Yvo & Kim

Hans & Anqelique

Wij zijn super blij met onze ringen. Super bedankt voor de goede service en klantvriendelijkheid. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.

Lucas & Jilly

Wat zijn wij blij met onze trouwringen!

Prachtige ringen en een hele fijne service (zoals altijd) hadden wij met het uitzoeken. 

Dankjewel daarvoor!

Fotograaf; Quay Photography

Dimitri & Bonita

Wij hebben deze prachtige trouwringen uitgezocht bij hippe zaken we waren er vrij snel over uit welke het gingen worden we kregen goed advies en personeel is heel vriendelijk en meedenkend over de wensen van klanten het is zeker een aanrader!

Arjan & Marisa

We zijn ontzettend blij met de geboden service van team HippeZaken. Ze hebben ons meegenomen op de weg van oriënteren tot aan een uiteindelijke keuze, die ons zeer goed bevalt. Er zijn legio mogelijkheden aan ringen, wat de keuze soms moeilijk maakt maar waar een fijne begeleiding bij is. Nogmaals dank dames!

Mr. & Mrs. Scheermeijer

Voor onze bruiloft in Oktober hebben wij onze ringen gehaald bij HippeZaken. Super makkelijk online een afspraak ingepland. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en super goed geholpen. Heel ruim assortiment dus voor ieder wat wils. 

Wij zijn helemaal verliefd op onze ringen geweldige service, lief en vriendelijk personeel.

Wij kunnen zeker iedereen aanraden om voor jullie trouwringen naar HIppeZaken te gaan

Paul & Rosanne

Bedankt voor de gastvrijheid en hulp tijdens het kiezen van de ringen. Er was genoeg keus voor elke prijs.

We zijn er nog steeds heel erg blij mee!

Daniël & Petronella

Voor onze bruiloft hebben we ringen uitgezocht bij HippeZaken en die keuze was niet moeilijk. Een super mooie winkel in het hart van de stad waar we vandaan wonen en graag komen om te shoppen. Je krijgt de mogelijkheid om samen met een kundige medewerkster alle mogelijkheden te bekijken en te passen. Ook heel leuk dat ze out of the box denken. Wij wilden de verlovingsring blijven dragen dus er werd mee gedacht over een toffe combinatie bij de ring die we al hadden. De ring die we al hadden hebben ze helemaal opgeknapt en was op de trouwdag als nieuw! En ook als je niet zo vaak ringen draagt, wordt er mee gedacht over wat voor iets passend zou zijn. En dat in alle rust, geen keuzestress gehad. :-) Meiden van Hippe Zaken: super mega bedankt!! We zijn elke dag blij met onze keuzes!

Toen wij wisten dat we gingen trouwen wisten we al gelijk dat we bij HippeZaken onze ringen zouden gaan kopen. 

In het verleden hebben we regelmatig sieraden gekocht bij HippeZaken en de service is altijd goed. Zo ook voor onze trouwringen. Op afspraak werd er alle tijd voor ons genomen en een goede uitleg gegeven over de mogelijkheden waar we uit konden kiezen en wat daarin dan allemaal mogelijk is.

Al met al zijn wij ontzettend tevreden met de service en uiteraard onze prachtige trouwringen.

Dennis & Martyna

Op een zondagmiddag kwamen wij bij de HippeZaken binnen om ons te oriënteren voor trouwringen. We hadden allebei geen idee wat we wilden en wat er überhaupt mogelijk was.

Carmel heeft ons heel uitgebreid geholpen en nam alle tijd om ons de collecties te laten zien en ons te adviseren. Geen vraag was te gek en ze nam echt de moeite om ons zo goed mogelijk te helpen. Via de mail attendeerde ze ons er zelfs nog op dat we waren vergeten door te geven wat we wilden qua gravering.

We zijn ontzettend blij met onze trouwringen en zouden HippeZaken bij iedereen willen aanraden!

Joey & Sylvia

Roy & Annabel

Een tijdje terug hebben wij hele mooie trouwringen bij jullie gekocht en dragen deze met heel veel plezier. Zo fijn dat onze naam en datum erin staan. Nogmaals super super bedankt!

Onze keus waar we onze trouwringen zouden kopen was snel gemaakt.

Bij HippeZaken wordt je altijd goed geholpen. Er is echt de tijd genomen voor ons en er is goed meegedacht met onze wensen. Zo zijn wij tot onze prachtige ringen gekomen!

Jullie zijn een top team!

Peer & Florence

Roy & Patricia

Op zoek naar onze trouwringen, uitgekomen zoals gewoonlijk bij HippeZaken, We zijn super geholpen, want we hadden toch wel een speciale wens. Bij HippeZaken hebben we verschillende keuzes gezien en uiteindelijk geslaagd voor onze prachtige ringen.

Patrick & Mandy

Al vanaf het begin van het bestaan van HippeZaken komen wij geregeld in de winkel bij Carmel en Kim. Toen we ons 20 jaar verkering gingen bezegelen met een huwelijk was het dus al duidelijk waar we onze trouwringen zouden halen.

Dat er zoveel keus is, wisten we vooraf niet. Aangezien we wel iets bijzonders wilden, was het even zoeken. Carmel nam alle tijd. Ook maakte ze mooie persoonlijke armbanden voor onze zoons.

Wij zijn zo blij met deze service en straalden op onze mooie dag!

Edwin & Annemarie

Door eerdere prettige ervaringen ervoor gekozen om bij HippeZaken een afspraak te maken voor het uitzoeken van onze trouwringen. We zijn fijn geholpen.

Tijdens de afspraak werd er ruim de tijd genomen om ons te helpen en te informeren over alle mogelijkheden. Na het kiezen, 'pas ringen' meegekregen om thuis te ervaren of we de juiste keuze zouden maken.

Op onze trouwdag zelf een felicitatie middels een kaart ontvangen, wat erg attent was. Het zijn allemaal betrokken medewerkers die goed met je meedenken!

Afgelopen jaar hebben wij onze ringen bij HippeZaken uitgezocht. Ondanks dat we vergeten waren om een afspraak te maken werden we gelijk vriendelijk geholpen. Er werd goed naar onze wens geluisterd en de levering van de ringen was ook snel. Wij raden Hippezaken zeker aan als je opzoek bent naar mooie trouwringen, er is keus genoeg!

Coen & Esther

Alex & Dieuwertje

Afspraak maken?

Stuur ons een bericht, dan plannen we samen een afspraak in!

Hoe zijn jullie bij ons terecht gekomen?

Bedankt voor je bericht, we nemen snel contact op via de mail of telefoon om de afspraak te bevestigen!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 20:00
09:30 - 17:00
Gesloten

bottom of page