top of page

Dé perfecte ringen, voor dé perfecte dag!

Banner - Liggend (1).jpg
1.png

Trouwringenstudio

Iedereen heeft een unieke smaak en dat begrijpen wij als geen ander. Wij helpen jullie graag met de zoektocht naar jullie trouwringen. Met passie voor het vak, aandacht voor jullie wensen en persoonlijk advies, willen we zorgen voor een grote glimlach op jullie gezicht! Op onze boven verdieping hebben wij een trouwringen studio ingericht, waar jullie samen met een kundige medewerkster in alle rust de mooiste ringen uit kunnen kiezen voor jullie dag. Jullie zijn altijd welkom om de collectie eens te komen bekijken!

Collectie en mogelijkheden

Bij HippeZaken vind je de trouwringen van je dromen, waar je je hele leven verliefd op blijft! Met het grote assortiment kan iedereen slagen. Door onze brede collectie en vakkennis kun je met elke wens en elk budget bij ons terecht. 

Ontwerp zonder titel.png

Wat zeggen onze klanten over HippeZaken?

Wij kwamen bij HippeZaken voor het uitzoeken van onze trouwringen. We voelden ons gelijk ontzettend welkom in de winkel. De meiden die er werken zijn stuk voor stuk ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik had online al wat inspiratie opgedaan en een ring gezien die ik erg mooi vond. Er werd erg goed meegedacht, en we hebben erg mooie ringen gevonden waar we nog steeds super blij mee zijn!  Ik zou iedereen aanraden om hier een kijkje te nemen voor zowel 'normale' sieraden als voor trouwringen!

Voor het shoppen van mijn sieradencollectie kwam ik regelmatig langs bij HippeZaken. De behulpzaamheid en gezelligheid die er in de winkel heerst spreekt mij érg aan. Voor het uitkiezen van onze trouwringen wist ik dan ook snel aan welk adres ik moest zijn. We werden goed geholpen, we voelden ons gehoord en eerlijk behandeld. Na het zoeken in een uitgebreid aanbod hebben wij de keuze gemaakt en zijn nog altijd érg blij met de keuze! Bedankt lieve dames van HippeZaken, voor jullie geweldige service!

Voor onze bruiloft in april 2022 zijn wij zeer goed geholpen bij HippeZaken. De persoonlijke service was erg fijn en ongedwongen. Verder werd er ook goed geluisterd naar onze wensen wat resulteerde in 2 prachtige ringen! Wij zijn er er nog steeds heel erg blij mee en raden HippeZaken zeker aan!

René & Joëlle

Dennis & Crissie

Wilmar & Demi

We zijn ontzettend blij met de geboden service van team HippeZaken. Ze hebben ons meegenomen op de weg van oriënteren tot aan een uiteindelijke keuze, die ons zeer goed bevalt. Er zijn legio mogelijkheden aan ringen, wat de keuze soms moeilijk maakt maar waar een fijne begeleiding bij is. Nogmaals dank dames!

Na een zoektocht naar trouwringen zijn wij bij HippeZaken terecht gekomen. Prachtige zaak & fijne sfeer. Wij hadden heel duidelijke wensen en hier werd goed naar geluisterd. Resultaat: mooie, bijzondere en zeker geen standaard trouwringen die helemaal bij ons passen. Wij willen HippeZaken dan ook hartelijk bedanken.

Wat zijn we goed geholpen bij HippeZaken! Hele rustige sfeer en we mochten zo lang de tijd nemen als nodig. Geven eerlijk hun mening en helpen je aan een mooie set trouwringen. Wij hebben tot op de dag van vandaag geen spijt van onze trouwringen en kijken met trots iedere keer weer naar de mooie ringen! 

Yvo & Kim

Mr. & Mrs. Scheermeijer

Hans & Anqelique

Voor onze bruiloft hebben we ringen uitgezocht bij HippeZaken en die keuze was niet moeilijk. Een super mooie winkel in het hart van de stad waar we vandaan wonen en graag komen om te shoppen. Je krijgt de mogelijkheid om samen met een kundige medewerkster alle mogelijkheden te bekijken en te passen. Ook heel leuk dat ze out of the box denken. Wij wilden de verlovingsring blijven dragen dus er werd mee gedacht over een toffe combinatie bij de ring die we al hadden. De ring die we al hadden hebben ze helemaal opgeknapt en was op de trouwdag als nieuw! En ook als je niet zo vaak ringen draagt, wordt er mee gedacht over wat voor iets passend zou zijn. En dat in alle rust, geen keuzestress gehad. :-) Meiden van Hippe Zaken: super mega bedankt!! We zijn elke dag blij met onze keuzes!

Op een zondagmiddag kwamen wij bij de HippeZaken binnen om ons te oriënteren voor trouwringen. We hadden allebei geen idee wat we wilden en wat er überhaupt mogelijk was.

Carmel heeft ons heel uitgebreid geholpen en nam alle tijd om ons de collecties te laten zien en ons te adviseren. Geen vraag was te gek en ze nam echt de moeite om ons zo goed mogelijk te helpen. Via de mail attendeerde ze ons er zelfs nog op dat we waren vergeten door te geven wat we wilden qua gravering.

We zijn ontzettend blij met onze trouwringen en zouden HippeZaken bij iedereen willen aanraden!

Wij hebben deze prachtige trouwringen uitgezocht bij hippe zaken we waren er vrij snel over uit welke het gingen worden we kregen goed advies en personeel is heel vriendelijk en meedenkend over de wensen van klanten het is zeker een aanrader!

Arjan & Marisa

Joey & Sylvia

Roy & Annabel

Afspraak maken?

Stuur ons een bericht, dan plannen we samen een afspraak in!

Hoe zijn jullie bij ons terecht gekomen?

Bedankt voor je bericht, we nemen snel contact op via de mail of telefoon om de afspraak te bevestigen!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 20:00
09:30 - 17:00
Gesloten*

*Elke laatste zondag van de maand koopzondag van 12:00 - 17:00

bottom of page