De Amerikaanse ontwerper Calvin Klein en de Swatch Group bundelden hun krachten in 1997 om CK watches te creëren, een horlogemerk met grafische lijnen die opvallend, verfijnd en eigentijds zijn. Een nieuw en onnavolgbaar type horloge was geboren.

 

Het merk biedt nu meer dan 200 verschillende modellen aan, verkrijgbaar in meer dan 60 landen, allemaal van Zwitserse kwaliteit en ontworpen om aan alle smaken te voldoen. De geometrische creaties van 1997 hebben plaatsgemaakt voor lijnen die vloeiender, organischer, minimalistischer en tijdlozer zijn, een weerspiegeling van de huidige trend.

 

In 2004 werden de sieradencollecties van het merk gelanceerd: CK Jewelry, met een pure, verfijnde esthetiek die sensualiteit uitstraalt. De onmisbare finishing touch, Calvin Klein sieraden zijn een perfecte aanvulling op de horlogecollecties.

 

CALVIN KLEIN horloges en sieraden weerspiegelen de verschillende aspecten van het merk en zijn uitgesproken en unieke kijk. De lijn combineert de tijdloze stijl van CALVIN KLEIN met de hedendaagse jeugdcultuur. Modern. Minimaal. Precies. De horloge- en sieradencollectie geeft uitdrukking aan elk facet van CALVIN KLEIN.

  • Facebook Black Round

© 2020 by HippeZaken